Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
04. Πολλοί ΛΟΓΟΙ για να μας προτιμήσετε › ΠΛΗΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ


ΠΛΗΡΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Προτείνουμε στους Μαθητές μας προγράμματα άριστα σχεδιασμένα. Στα ΑΓΓΛΙΚΑ από την A Class το πρόγραμμά μας είναι 4 ώρες την εβδομάδα για να υπάρχει χρόνος για εμπέδωση και βοήθεια του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Παράλληλα έχει σημασία ότι το μάθημα της Έκθεσης (COMPOSITION) διδάσκεται συστηματικά, από το επίπεδο της A Class έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να αναπτύξουν σταδιακά τις δεξιότητές τους στην παραγωγή γραπτού λόγου αρχίζοντας όσο νωρίτερα γίνεται.

Στο επίπεδο της D Class το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανέρχεται στις 5 ώρες την εβδομάδα ενώ από την E Class το πρόγραμμα είναι 6 ώρες εβδομαδιαίως και βεβαίως εισάγονται βιβλία προετοιμασίας Εξετάσεων για τα πτυχία CAMBRIDGE, MICHIGAN και άλλα αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου B1, B2, C1, C2. Επιλέγουμε σε όλες τις τάξεις τις πιο σύγχρονες σειρές βιβλίων που συνοδύονται από εκπαιδευτικό λογισμικό (Interactive e-books) για χρήση στους ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ (INTERACTIVE WHITEBOARDS).

Με σοβαρότητα έχουμε επεξεργαστεί ένα αποτελεσματικό Πρόγραμμα Σπουδών στα ΓΑΛΛΙΚΑ. Με στόχο οι Μαθητές να αποκτήσουν μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου ή την Α΄ Λυκείου πτυχία επιπέδου Β2 σε δύο Ξένες Γλώσσες προτείνουμε το ξεκίνημα στα Γαλλικά να γίνει όταν οι Μαθητές είναι στην Δ΄ Δημοτικού και αντίστοιχα στην A Class στα Αγγλικά ή ένα χρόνο αργότερα.

Εναλλακτική επιλογή δεύτερης Ξένης Γλώσσας είναι τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. Το άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση πτυχίου επιπέδου Β2 μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου ή την Α΄Λυκείου. Το πλεονέκτημα των παιδιών που πριν τελειώσουν το Λύκειο θα έχουν ήδη δύο Πτυχία Β2 σε δύο από τις πιο διαδεδομένες Γλώσσες του κόσμου είναι αδιαμφισβήτητο. Δώστε στο παιδί σας αυτή τη δυνατότητα και ελάτε να διαμορφώσουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα για το δικό σας παιδί.

 

Back to top