Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
09. Θερινά 2023


ΘΕΡΙΝΑ 2023

ΘΕΡΙΝΟ B JUNIOR

Επειδή κάποιοι μαθητές μας (της φετινής A JUNIOR) επιθυμούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα, προτείνουμε Θερινό Εντατικό Πρόγραμμα της B JUNIOR Τάξης. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το Θερινό Πρόγραμμα θα εγγραφούν το Σεπτέμβριο 2023 στην A CLASS.

Το θερινό πρόγραμμα B JUNIOR είναι δοκιμασμένο, καλύπτει πλήρως όλη την ύλη της B JUNIOR τάξης. Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για καλούς και πολύ καλούς μαθητές και δεν το συνιστούμε σε μαθητές που δυσκολεύονται. 

ΘΕΡΙΝΟ PRE-LOWER (E CLASS)

Επειδή κάποιοι μαθητές μας (της φετινής D Class) επιθυμούν να τελειώσουν πιο γρήγορα, προτείνουμε Θερινό Εντατικό Πρόγραμμα της PRE-LOWER Τάξης ώστε το Σεπτέμβριο να μπορούν να γραφτούν στην τάξη για το Πτυχίο Β2 LOWER το Μάιο και στη συνέχεια να μπορούν να παρακολουθήσουν και το Πρόγραμμά μας για «PROFICIENCY σε ένα σχολικό έτος» και να δώσουν για Proficiency τον Μάιο 2025.

Το θερινό πρόγραμμα Pre-Lower είναι δοκιμασμένο, λειτουργεί κάθε καλοκαίρι και καλύπτει πλήρως όλη την ύλη της Pre-Lower τάξης. Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για καλούς και πολύ καλούς μαθητές και δεν το συνιστούμε σε μαθητές που δυσκολεύονται. 

Όλοι οι μαθητές δεν έχουν ακριβώς τον ίδιο ρυθμό και υπάρχουν παιδιά που μπορούν και θέλουν να επιταχύνουν τις σπουδές τους στα Αγγλικά. Προτείνουμε λοιπόν το FAST PLAN, το οποίο δίνει σε δύο διαφορετικά επίπεδα τη δυνατότητα για επιτάχυνση κάνοντας θερινό εντατικό πρόγραμμα.

Κάποιος μαθητής με υψηλή επίδοση ή κάποιος μαθητής που ξεκίνησε λίγο αργότερα, μπορεί να παρακολουθήσει την B Junior σε θερινό πρόγραμμα ή να παρακολουθήσει την E Class (Pre-Lower) σε θερινό τμήμα. Κάποιος μαθητής μπορεί να επιλέξει είτε το ένα είτε το άλλο ή ακόμα και τα δύο θερινά προγράμματα και να επιταχύνει αρκετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Επαναλαμβάνουμε ότι το FAST PLAN δεν είναι κατάλληλο για όλους και με ειλικρίνεια θα σας συμβουλέψουμε αν είναι προς όφελος του παιδιού να το επιλέξει. Ένας μαθητής που θα επιλέξει το FAST PLAN θα μπορέσει πιο άνετα να παρακολουθήσει το πρόγραμμα PROFICIENCY C2 και να αποκτήσει το πιστοποιητικό ¶ριστης Γνώσης Αγγλικών σε μαθητική ηλικία.

 

Back to top