Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 


ΓΑΛΛΙΚΑ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ: Τα Πτυχία DELF Β1 και Β2
(Δηλαδή, τα Αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ
Πτυχία DELF Β1 και Β2 του Γαλλικού Ινστιτούτου)

      Η επαρκής γνώση δύο Ξένων Γλωσσών (τουλάχιστον) είναι πλέον απαραίτητο προσόν για το μέλλον των παιδιών μας. Βάσει στατιστικών σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η πρώτη επιλογή είναι τα ΑΓΓΛΙΚΑ (με μεγάλη διαφορά) και η δεύτερη είναι τα ΓΑΛΛΙΚΑ. Παράλληλα, η Γαλλική είναι η δεύτερη Ξένη Γλώσσα που διδάσκονται οι μαθητές στα Γυμνάσια και σε πολλά Δημοτικά.
      Προτείνουμε λοιπόν ένα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό Πρόγραμμα Σπουδών στα Γαλλικά για την απόκτηση ΠΤΥΧΙΟΥ DELF B1 (αντίστοιχου του Αγγλικού Pre-LOWER και DELF B2 (αντίστοιχου του Αγγλικού LOWER)


                                                 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ στα ΓΑΛΛΙΚΑ
 

( Για μαθητές που έχουν ήδη ξεκινήσει τα ΑΓΓΛΙΚΑ, και έχουν εξοικειωθεί αφ' ενός με το Λατινικό Αλφάβητο κλπ.

και αφ' ετέρου έχουν ήδη δοκιμάσει το ξεκίνημα της εμπειρίας της εκμάθησης μιας Ξένης Γλώσσας...)

 

 

 

 

 

ΤΑΞΗ

ΤΑΞΗ

Ώρες διδασκ.

Προσελεύσεις

ΣΤΟΧΟΣ

ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΓΑΛΛΙΚΩΝ

την εβδομάδα

την εβδομάδα

στα

 

 

ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΓΑΛΛΙΚΑ

 

 

 

 

 

A or B class

A Classe

2 ώρες

1 φορά

Α Κανονική Τάξη

 

 

 

 

 

B or C  class

B Classe

2 ώρες

1 φορά

Επίπεδο Α1

 

 

 

 

 

C or D class

C Classe

2-3 ώρες

1 φορά

Επίπεδο Α2

 

 

 

 

 

D or E class 

D Classe

3-4 ώρες

2 φορές

Πτυχίο DELF B1

 

 

 

 

 

E or B2 (LOWER) class

E Classe

3-4 ώρες

2 φορές

Πτυχίο DELF Β2

 

 

 

 

 

 

       

         Παρακάτω απαντάμε με πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο στις σχετικές ερωτήσεις των Γονέων:
      Ερώτηση: - Πότε είναι καλύτερα να ξεκινήσει το παιδί μου ΓΑΛΛΙΚΑ;
     Απάντηση: - Όταν ξεκινάει την A class (Α΄ κανονική τάξη) στα Αγγλικά ή την B class. Νωρίτερα ίσως είναι λάθος διότι το παιδί είναι ακόμη μικρό και πολύ αρχάριο στα Αγγλικά και υπάρχει κίνδυνος να μπερδέψει τις δύο Ξένες Γλώσσες αν τις ξεκινήσει σχεδόν ταυτόχρονα. Αργότερα δεν είναι λάθος από εκπαιδευτικής σκοπιάς. Ίσως να είναι και καλύτερα. Απλά, αν αρχίσει 1 ή 2 χρόνια αργότερα ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ να αποκτήσει το πτυχίο DELF B2 μέχρι την Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ, δηλαδή πριν αρχίσει την εντατική προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
      Παρατήρηση: Αν κάποιος μαθητής δεν καταφέρει να φτάσει στα ΓΑΛΛΙΚΑ του (στο επίπεδο DELF Β2) μέχρι την Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ δεν θα έρθει ... η καταστροφή! Και το πτυχίο DELF Β1 (Γ΄ ΓΥΜΝ.) είναι αναγνωρισμένο από το Α.Σ.Ε.Π. Εξάλλου οι γνώσεις που θα έχει αποκτήσει θα αποτελέσουν την βάση για την όποια συνέχεια μετά το Λύκειο.
      Ερώτηση: - Πόσα χρόνια είναι τα ΓΑΛΛΙΚΑ;
      Απάντηση: -Τέσσερα (4) χρόνια, μέχρι το επίπεδο των ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ DELF Β1 (πρώτο αναγνωρισμένο πτυχίο από ΑΣΕΠ). Πέντε (5) χρόνια μέχρι το επίπεδο των ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ DELF B2 (πτυχίο επιπέδου Αγγλικού LOWER).

Ερώτηση: - Θα τα προλαβαίνει όλα μέσα στη εβδομάδα;

 Απάντηση: Η λύση που δίνουμε για τη διευκόλυνση του εβδομαδιαίου προγράμματος είναι να δίνουμε πρόγραμμα για μία προσέλευση την εβδομάδα. 
            Αυτό λοιπόν το Ιδανικό Πρόγραμμα Σπουδών το έχουμε εφαρμόσει στην πράξη επί σειρά ετών με καταπληκτικά αποτελέσματα! Η αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας είναι εμφανής στα ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 95-100% που έχουν κάθε χρόνο οι μαθητές μας στα πτυχία όλων των επιπέδων.
      Αξίζει να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αποκτήσουν, όσο είναι ακόμα μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, Πτυχία επιπέδου Β2 (LOWER) σε ΔΥΟ Ξένες Γλώσσες, εφόδια απαραίτητα στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.
Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑÏΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, στην ΕΠΟΧΗ μας είναι απολύτως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για τα σημερινά παιδιά, τους αυριανούς πολίτες της ΕΛΛΑΔΑΣ και της ΕΥΡΩΠΗΣ.
      Τα ΓΑΛΛΙΚΑ είναι η ΓΛΩΣΣΑ της ΓΑΛΛΙΑΣ, του ΒΕΛΓΙΟΥ, μέρους της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, μέρους του ΚΑΝΑΔΑ (ΚΕΜΠΕΚ) και όλων των ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ. Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ παγκοσμίως.
      Το κόστος της Προκαταρκτικής Γαλλικών είναι εξαιρετικά χαμηλό
λόγω ειδικών προσφορών στα ΓΑΛΛΙΚΑ:


 

 

Back to top