Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
02. Newsletters - Ανακοινώσεις › NEWSLETTER OCTOBER 2023


 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


Από τις 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από όλες τις καθηγήτριες τηλεφωνική επαφή με τους Γονείς για να γίνει μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο ΟΛΩΝ των μαθητών.

Φυσικά μπορείτε να γνωρίσετε και να μιλήσετε με τις καθηγήτριες στα διαλείμματα πριν και μετά το μάθημα των παιδιών. Η καλή συνεργασία του Γονιού με το Σχολείο και τον Καθηγητή είναι πάντα προς όφελος των μαθητών και την επιδιώκουμε.

Υπενθυμίζω πως είναι καλό να προσκομίσετε στο Σχολείο μας διαγνώσεις που αφορούν μαθησιακές δυσκολίες, ψυχικές διαταραχές ή άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ e-Book & digibooks platform


           Είναι σημαντικό οι Μαθητές να μελετούν με το σωστό τρόπο ώστε να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την βελτίωση της επίδοσής τους στην ξένη γλώσσα. Για να βοηθήσουμε τους Μαθητές μας να αποκτήσουν σωστές συνήθειες μελέτης επισυνάπτουμε έντυπο με συμβουλές για την προετοιμασία στο σπίτι. Θα είναι χρήσιμο να παροτρύνετε τους Μαθητές να εφαρμόζουν συστηματικά τις συμβουλές που περιέχει.

      H χρήση του e-book στο σπίτι και της πλατφόρμας digibooks καθιστά τη μελέτη πιο ευχάριστη και βοηθά τους μαθητές να γίνουν αυτόνομοι, ικανοί όχι μόνο να αποστηθίζουν αλλά να κατανοούν και να εφαρμόζουν αυτά που διδάσκονται.

          Ειδικά σε περίπτωση απουσίας είναι πολύ βοηθητικό να χρησιμοποιήσει ο μαθητής την πλατφόρμα ή το e-Book για να μπορέσει να κάνει ακρόαση του λεξιλογίου και των κειμένων και να δει τα videos  παρουσίασης της γραμματικής.

          Όσοι δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι πρέπει να ζητήσουν να πάρουν AUDIO CD για να κάνουν συστηματικό ακροάσεις στο σπίτι.

   

 

A JUNIOR


Από τις 2 Οκτωβρίου όλοι οι μαθητές της A Junior πρέπει να φέρνουν όλα τα βιβλία τους στο Φροντιστήριο και όχι μόνο το Alphabet Book.

 

  

 

ΕΝΑΡΞΗ PRE-JUNIOR


             Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ξεκίνησαν νέα τμήματα για μαθητές Α΄ & Β΄ Δημοτικού στην προαιρετική τάξη Pre-Junior. Η τάξη αυτή είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει προστεθεί στην αρχή του Προγράμματος Σπουδών διότι βοηθά πάρα πολύ τα μικρά παιδιά να ξεκινήσουν σωστά και να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα από την αρχή. Είναι σημαντικό οι μαθητές να παρακολουθούν την Pre-Junior πριν την A Junior διότι οι μαθητές ξεκινούν τα Αγγλικά σε πιο μικρές ηλικίες από ότι παλαιότερα και χρειάζονται ομαλότερη προσαρμογή.

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ - 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


    Τα μαθήματα στο ERallias Schools θα γίνουν κανονικά Παρασκευή και Δευτέρα πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πριν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 


1η ΔΟΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ


Παρακαλούμε όσοι Γονείς το έχουν ξεχάσει, να περάσουν από το Γραφείο για την πληρωμή της 1ης Δόσης Διδάκτρων (Δόση Σεπτεμβρίου).

 

Back to top