Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
02. Newsletters - Ανακοινώσεις › NEWSLETTER SEPTEMBER 2023


 Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, γονείς και καθηγητές!

 

 

ΧΡΗΣΙΜΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΩΡΑ


 Έχει ολοκληρωθεί η διανομή ενός πακέτου χρήσιμων δώρων με ένα πακέτο φύλλων εργασιών, ένα τετράδιο και σχολική τσάντα σε όλους τους μαθητές.

 

e-BOOKS

 

         Επίσης έχει διανεμηθεί στις τάξεις DPre-LowerLower το e-Book Στην B Junior το παίρνουν μαζί με το πακέτο των βιβλίων. Οι μαθητές πρέπει να εγκαταστήσουν το e-Book στον υπολογιστή τους στο σπίτι και να το χρησιμοποιούν κάθε φορά για τη μελέτη των Aγγλικών τους. Για την εγκατάσταση του e-Book επισυνάπτουμε έγγραφο με οδηγίες. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση του CD ή χρειάζεστε να σας δώσουμε το ψηφιακό βιβλίο σε USB stick, παρακαλώ τηλεφωνήστε μας στο Γραφείο στο 2105013084, 2105055936 4:30-9:30 μ.μ.

         Στις τάξεις AB και C Class οι μαθητές πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα κάθε βιβλίου για να ενεργοποιήσουν τους κωδικούς των ψηφιακών τους βιβλίων που βρίσκονται κρυμμένοι κάτω από την μπλε ταινία. Μόνο όσοι μαθητές μπαίνουν για πρώτη φορά στην πλατφόρμα Digibooks χρειάζεται να κάνουν sign up (το πρώτο βήμα). Συνιστούμε να δηλώσετε ότι είστε άνω των 18 για να αποφύγετε τα βήματα γονικής συναίνεσης. Εγγυόμαστε ότι το υλικό είναι απόλυτα ασφαλές και δεν περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο. Για οδηγίες παρακολουθήστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=l-0J23BXoAQ

Οι μαθητές που έχουν ξαναχρησιμοποιήσει την πλατφόρμα θα κάνουν log in με τον υπάρχοντα λογαριασμό τους και add book (πράσινο κουμπί πάνω δεξιά)  για να προσθέσουν τα φετινά βιβλία. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας στο 2105013084, 2105055936 4:30-9:30 μ.μ. και στο eralliasschools@gmail.com

 

Όλες οι καθηγήτριες μέσα στην τάξη κάνουν κάθε φορά  χρήση του e-Book στο διαδραστικό πίνακα της αίθουσας. Αν κάποιος μαθητής έχει απορίες για τη λειτουργία μπορεί να ρωτήσει και την καθηγήτριά του αλλά και την κ. Μαρία Ραλλιά.

Ιδιαίτερα στην A Junior θα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους Γονείς για το θέμα αυτό.

 

TESTBOOKS

Σε κάθε μαθητή δίνουμε επίσης  Δωρεάν ένα βιβλίο Testbook. Είναι το βιβλίο που οι μαθητές όλων των τάξεων από A Junior μέχρι και Proficiency γράφουν tests μετά από την ολοκλήρωση κάθε ενότητας ύλης. Τα βιβλία αυτά φυλάσσονται στις αίθουσες και χρησιμοποιούνται κάθε φορά που οι μαθητές γράφουν test. Οι μαθητές δεν τα παίρνουν σπίτι για να μην γνωρίζουν τα θέματα του test. Πριν το test η καθηγήτρια προειδοποιεί τους μαθητές για να κάνουν επανάληψη και δίνονται αναλυτικότατες οδηγίες  γραπτές (A Junior), προφορικές ή με email (AB & C Class) για τον τύπο των ασκήσεων που θα έχει το κάθε test ώστε να αποφύγουμε το άγχος.

 

ΕΠΑΙΝΟΙ

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί στις τάξεις B JUNIOR έως και PROFICIENCY η διανομή των Επαίνων στους Μαθητές που είχαν άριστη επίδοση την περασμένη σχολική χρονιά, δηλαδή σε όσους κατάφεραν να έχουν μέσο όρο έτους από 18,5 και πάνω. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που αρίστευσαν και ευχόμαστε ακόμα καλύτερες επιδόσεις την τρέχουσα σχολική χρονιά!

 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ PRE-JUNIOR

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου αρχίζουν τα τμήματα του PRE-JUNIOR για παιδιά Α’ & Β’ Δημοτικού. Η τάξη αυτή είναι δωρεάν και τα παιδιά που την παρακολουθούν έχουν μεγάλο εκπαιδευτικό όφελος για ένα σωστό ξεκίνημα στα Αγγλικά. Ειδικά για παιδιά Α’ Δημοτικού είναι απαραίτητο αν θέλουν στη Β’ Δημοτικού να προχωρήσουν στην A Junior έτσι ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα Αγγλικά τους πριν το Λύκειο.

Θα κάνουν μία ώρα μάθημα κάθε Παρασκευή με έμπειρη καθηγήτρια native speaker, με σύγχρονη σειρά βιβλίων και e-Book και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ωραρίου. Κάντε την Δωρεάν Εγγραφή σας για να επιλέξετε το ωράριο. Καλή αρχή στους μικρούς μας μαθητές!

 

10%      ΕΚΠΤΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε την ισχύουσα προσφορά για 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίδακτρα για όσους Γονείς μας συστήνουν νέους μαθητές και βεβαίως 10% ΕΚΠΤΩΣΗ και στα δίδακτρα των νέων μαθητών που έρχονται συστημένοι. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Γονείς για την εμπιστοσύνη τους και για τα καλά τους λόγια. Και τη φετινή σχολική χρονιά θα κάνουμε το καλύτερο για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους μαθητές μας.

 

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Φέτος ξεκινάει τμήμα αρχαρίων στη Γαλλική γλώσσα με πρόγραμμα μαθημάτων μία φορά την εβδομάδα 1,5 ώρα & πολύ προσιτά δίδακτρα . Το τμήμα θα ξεκινήσει ένα Πρόγραμμα Σπουδών με στόχο την απόκτηση πτυχίου Γαλλικών και δεν είναι απλώς φροντιστηριακό-ενισχυτικό μάθημα για το ελληνικό σχολείο. Καλή αρχή και καλή επιτυχία στους μαθητές!

Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2023

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο γραφείο έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

 

 SCHOOL LIFE

        Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό το οποίο μπορούν να ξαναγεμίσουν στους ψύκτες του Α' ορόφου. Έτσι, οι μαθητές θα μπορούν να πίνουν νερό χωρίς να βγαίνουν έξω στη διάρκεια του μαθήματος.

        Όσοι μαθητές φέρνουν μαζί τους κινητά θα πρέπει να τα έχουν πάντα μαζί τους στη διάρκεια του διαλείμματος και να μην τα ξεχνούν μέσα στην αίθουσα ή στην αυλή για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αντικείμενα αξίας όπως ρολόγια, κοσμήματα κλπ.

        Τέλος, για την ομαλή λειτουργία του Σχολείου μας είναι απαραίτητος ο σεβασμός και η ευγένεια προς όλους τους μαθητές και καθηγητές. Συμπεριφορές προσβλητικές όπως η κοροϊδία, το bullying δεν θα γίνουν ανεκτές και θα ενημερώνονται άμεσα οι γονείς των εμπλεκομένων μαθητών.

        Χρειάζεται επίσης σεβασμός στους χώρους του Σχολείου για να διατηρούνται οι χώροι των αιθουσών, των προαυλίων και των χώρων υγιεινής στην άριστη κατάσταση που βρίσκονται στην αρχή κάθε απογεύματος.

        Τέλος, το παιχνίδι με μπάλα απαγορεύεται στα προαύλια του σχολείου για την αποφυγή ατυχημάτων και την μείωση του θορύβου ώστε να μην ενοχλούνται οι γείτονες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για ό,τι χρειαστείτε παραμένουμε στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2105013084, 2105055936 ή μέσω email στο eralliasschools@gmail.com.


 

Back to top