Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
04. Πολλοί ΛΟΓΟΙ για να μας προτιμήσετε › ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με έμπειρους εκπαιδευτικούς, πτυχιούχους Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων που αγαπούν τα παιδιά και βλέπουν τη Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας ως επιλογή ζωής και όχι ως προσωρινή απασχόληση. Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας και το 2016-2017 είναι Native Speakers με μητρική γλώσσα την Αγγλική.

Ο συντονισμός βεβαίως είναι ευθύνη της Διεύθυνσης και αξίζει να σημειωθεί πως κάθε νέος συνεργάτης μας παρακολουθεί υποχρεωτικά μια σειρά από ενημερωτικά ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ διάρκειας πολλών ωρών πριν αναλάβει εργασία. Τα σεμινάρια αυτά αφορούν την μεθοδολογία του Κέντρου μας, τις σειρές Βιβλίων που χρησιμοποιούμε και τον τρόπο διαχείρισης των διδακτικών διαδικασιών στη τάξη (CLASS MANAGEMENT). Επιπλέον, συχνά διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια και από εξωτερικούς συνεργάτες που αφορούν εκπαιδευτικά θέματα.

Επίσης εμείς και οι συνεργάτες μας παρακολουθούμε κάθε χρόνο επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνουν σε δικούς τους χώρους οι συνεργάτες του E. Rallias Schools. Αξιόπιστοι φορείς όπως η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, το ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ και ΞΕΝΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ, τα ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του EUROPALSO διοργανώνουν κάθε χρόνο ενημερωτικά σεμινάρια μεθοδολογίας, εξετάσεων, νέων τεχνολογιών εκπαίδευσης στα οποία λαμβάνουμε μέρος ανελλιπώς.

 

Back to top