Καλώς ήλθατε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ
 
04. Πολλοί ΛΟΓΟΙ για να μας προτιμήσετε › ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ - ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ 
ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ - ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των δικών μας Κέντρων Ξένων Γλωσσών είναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, που βεβαίως είναι αποτέλεσμα της πολυετούς πείρας στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση των ιδρυτών Ευστρατίου Ραλλιά και Σωτηρίας Παπασταμάτη-Ραλλιά. Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ είναι διαμορφωμένα από την μεγάλη εμπειρία και εκσυγχρονίζονται με μεγάλη προσοχή για να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των Μαθητών της εποχής.

Επιπλέον, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ λειτουργεί πραγματικά οργανωμένη Γραμματεία και η εξυπηρέτηση Γονέων και Μαθητών σε θέματα ουσίας (πληροφορίες, εγγραφές, πληρωμή διδάκτρων, άμεση τηλεφωνική ενημέρωση Γονέων για τυχόν απουσίες ή προβλήματα επιμέλειας, επίδοσης, αρχειοθέτηση των διορθωμένων TESTS σε φωτοτυπίες (εννοείται αφού τα έχουν δει πρώτα οι μαθητές…), επιμελημένη καταχώρηση των βαθμών των TESTS στο COMPUTER κλπ.) αλλά και σε περιφερειακά θέματα (δανειστική βιβλιοθήκη, ενημέρωση μέσω ανακοινώσεων για όλα τα θέματα) είναι ταχύτατη και άριστη.

Το επίπεδο και η οργάνωση των εκπαιδευτικών και διοικητικών θεμάτων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιεί από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της περιοχής και μας κατατάσσει στην κλίμακα των πραγματικά μεγάλων Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Παράλληλα, έχει τεράστια σημασία ότι οι επιλογές μας όσο αφορά στα Προγράμματα Σπουδών, τις σειρές Βιβλίων, τους Συνεργάτες και τις Μεθόδους εκμάθησης Ξένων Γλωσσών γίνονται με απόλυτη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Το βάρος δίνεται στο περιεχόμενο και σε καμία περίπτωση δεν στοχεύουμε στον εφήμερο εντυπωσιασμό. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ε. ΡΑΛΛΙΑΣ συναισθανόμαστε την ευθύνη του σπουδαίου έργου της εκπαίδευσης που έχουμε αναλάβει. Οι πελάτες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν προσποιούμαστε ότι δουλεύουμε αλλά πραγματικά γίνεται ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να προσθέσουμε την αυτονόητη (για εμάς, αλλά όχι για όλους…) στάση μας πάνω σε θέματα «αμφισβητούμενων» αργιών. Π.χ. η παραμονή της 25ης Μαρτίου δεν είναι αργία, έστω και αν πέφτει Δευτέρα… Επίσης όταν έχουμε πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω βλάβης ή λόγω απεργιών της ΔΕΗ, δεν διώχνουμε τους μαθητές επειδή δεν έχουμε φως. Κάνουμε μάθημα με γεννήτρια …! Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μας σε κάθε περίπτωση μας επιβάλλει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι μαθητές να μη χάνουν ούτε λεπτό από το προγραμματισμένο μάθημά τους. Αυτή η αρχή έχει και καθημερινή εφαρμογή σε κάθε διάλλειμα: Τα κουδούνια χτυπάνε «ακριβώς» στο σχόλασμα της κάθε ώρας και «2 λεπτά νωρίτερα» για την έναρξη του μαθήματος.
 

Επιπλέον, επειδή σεβόμαστε και τους πελάτες μας αλλά και την δουλειά μας, θεωρούμε θεμελιώδη την ειλικρινή συνεργασία με Γονείς και Μαθητές. Αξιολογούμε τους Μαθητές με αντικειμενικά κριτήρια σε κάθε περίπτωση. Όταν μιλάμε με Γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους ή για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τη δουλειά μας, το κάνουμε πάντα με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Το θεωρούμε ηθική και επαγγελματική υποχρέωση μας έστω και αν στενοχωρηθεί κάποιος…

 

Back to top